Razočaran

Harrisona Forda nije razveselio novi film o mladom Hanu Solou

Harrison Ford
29.03.2016.
u 07:00

Iako je popularni glumac već neko vrijeme zagazio u sedamdesete godine svoga života, i dalje je poprilično vitalan i još uvijek ima oštar jezik, što svakodnevno i dokazuje.

To je na svojstven način pokazao i dok je gostovao u jednom televizijskom talk showu. Harrison Ford inače ovih dana jako puno vremena provodi po različitim talk showovima, i dalje neumorno promovirajući svoj posljednji filmski uradak, ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’.

U sklopu te “reklamno informativne” akcije veliki glumac završio je i u talk showu Ellen DeGeneres, pričajući o novom nastavku ‘Indiane Jonesa’, koji stiže tek za nekoliko godina, i o tome što misli o idućem dijelu ‘Ratova zvijezda’.

Kada ga je čuvena Ellen upitala što on kao veliki glumac ima za savjetovati mladim glumcima koji će glumiti Hana Soloa u novom filmu, Ford je jednostavno odbrusio da ne bi trebali glumiti tog lika.

- Isprva se čini kao da je sve super, i uložite 25 - 30 godina u to, no odjednom vas jednostavno ostave - duhovito je objasnio Harrison. Nakon promocije ‘Ratova zvijezda: Sila se budi’, glumac će se pozabaviti petim nastavkom omiljenog avanturističkog serijala ‘Indiane Jonesa’. Film bi trebao izaći u distribuciju sredinom blockbusterske sezone 2019. godine, 19. srpnja. Iako će Ford tada imati 77 godina, i dalje bismo mogli dobiti podosta kvalitetan film od ovog glumca, sudeći prema izvedbi u ‘Ratovima zvijezda’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije