konačno se doznalo

Harrison Ford dobio nasljednika: Znamo tko je novi Han Solo

Han Solo
06.05.2016.
u 17:48

Alden Ehrenreich će finalizirati dogovor s Lucasfilmom, i tako staviti pečat na novi film iz serijala koji će režirati Phil Lord i Christopher Miller

Nakon dosta špekulacija i puno dezinformacija, konačno je poznato tko će naslijediti Harrisona Forda u ulozi Han Soloa, u spin offu franšize Star Wars.

Zvijezda filma "Hail, Caesar!" Alden Ehrenreich će finalizirati dogovor s Lucasfilmom, i tako staviti pečat na novi film iz serijala koji će režirati Phil Lord i Christopher Miller, prenosi The Wrap.

Lawrence Kasdan i Kathleen Kennedy će biti lideri produkcije novog filma, dok se detalji radnje još uvijek dobro kriju. Ne očekuje se da će to biti klasična priča o nastanku, nego je vjerojatno to da će novi film iz franšize pratiti Hana Soloa prije nego što se povezao s alijansom pobunjenika.

Tu bi ključnu ulogu trebala imati Chewbacca, a vrlo je moguće da će mladi Han Solo ukrstiti puteve s lovcem na ucjene Boba Fettom.

Disney je odbio komentirati sve navode oko zapleta, a ovaj studio će film u kina pustiti 25. svibnja 2018. godine.

Postoji velika mogućnost da će se Ehrenreich pojaviti i u Rogue One: A Star Wars Story kojeg će Disney pustiti u prosincu, no i na to se još uvijek čeka potvrda, prenosi N1.

Ehrenreichu će ovo biti prva velika, najveća uloga u karijeri, jer "treba upasti u cipele" velikom Harrisonu Fordu, a njegova glumačka priča počinje 2009. godine, kada ga je tijekom jedne bat mitzvah večere otkrio ni manje, ni više nego Steven Spielberg.

Do sada je radio s velikim Francisom Fordom Coppolom, Woody Allenom, Park Chan-wookom i Richardom LaGraveneseom, kao i s braćom Cohen u pomenutim Hail, Caesar! ostvarenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije