BILA JE SEKS SIMBOL

Glumica koja je golicala maštu 90-ih doživjela je slom živaca

glumica
Pixsell
03.01.2017.
u 16:06

Heather Locklear smjestili su u kliniku i dok su je unosili ona je urlala i histerizirala te je bila pod utjecajem alkohola i tableta

Nakon što se pojavila u sada kultnoj "Dinastiji" glumici Heather Locklear otvorila su se vrata k uspjehu. Nakon "Dinastije" pamtimo je i po ulozi u seriji "Melrose Place" i po tome što je 90-ih godina bila uvijek u vrhu lista najseksepilnijih glumica. 

Nažalost Heatherina priča tipična je za Hollywood i kada je slava počele gubiti svoj sjaj glumica se odala porocima zbog kojih je, javlja Radar Online, doživjela živčani slom i završila na liječenju u jednoj privatnoj klinici. 

- Bija je pijana i očito je da je bila i pod nekakvim lijekovima jer je urlala i histerizirala. Otimala se i morali su je unijeti u kliniku jer nije bilo drugog načina - kaže jedan od Heatherinih prijatelja. 

Ovo nije prvi put da je 55-godišnja glumica završila na liječenju jer je prije devet godina završila na odvikavanju kad je uhićena jer je vozila pod utjecajem lijekova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije