ZVIJEZDA DISNEY HITA

Glumac je dotaknuo dno, živi na ulici i uhićen je zbog provale

Profimedia
01.02.2020.
u 09:47

Shaun Weiss uhićen je zbog provale, a ovaj glumac iz "Mighty Ducksa" već duže vremena ima problema s drogom...

Kao dječak proslavio se ulogom Grega Goldberga u Disneyjevom hitu "Mighty Ducks", a ovaj tjedan glumac Shaun Weiss medijski prostor ispunio je vijesti  o tome kako je uhićen zbog provale u jednu kuću. 

- Provalio je u garažu, razbio je staklo automobila i pokušao ga opljačkati. Policija je došla na mjesto provale i zatekli su 41-godišnjeg muškarca  u automobilu te su mu naredili da izađe iz vozila i priveli su ga - priopćila je policija i uz priopćenje objavili su i fotografiju uhićenog glumca. 

Shaun je bio pod utjecajem metamfetaminima, a policija je u izvješću koje je poslala medijima stavila i fotografiju glumca snimljenu prije pet godina. Uspoređujući fotografiju snimljenu sada i onu 2015. godine vidi se koliko je Shaun propao i smršavio. Njegovi prijatelji za TMZ su otkrili kako je  dotaknuo dno i trenutno živi na ulici, ima dijabetes, psihičkih problema i ovisan je o drogama.

Prijatelji su ga u nekoliko navrata pokušali nagovoriti da ode na odvikavanje ali zbog dugih lista čekanja u klinikama Shaun bi na kraju odustao. Sestra mu je ponudila krov nad glavom i rekla je kako će se brinuti za njega, ali nakon nekoliko tjedana izbacila ga je zbog njegovog problematičnog ponašanja, a ubrzo nakon toga uhićen je zbog provale. Zadnju ulogu je imao 2008. godine u filmu "Traži se bodyguard" i od tada nije glumio i to najviše zbog svojih problema s drogom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije