UZ VINO I ZALAZAK SUNCA

Fani Stipković i Fernando Hierro vjenčali se u Meksiku

27.09.2023.
u 19:59

Televizijska novinarka Fani Stipković (41) i nekadašnji igrač Real Madrida Fernando Hierra (55) vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, prenosi Gloria. 

- Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu - otkrila je Fani za Gloriu.

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas. 

Kaže kako s obzirom na trudnoću i selidbu, a i izabranik je imao samo tjedan dana slobodno, nisu imali puno vremena organizirati veliko vjenčanje.

Dodaje kako su htjeli upravo taj datum. 

- Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku - dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze - rekla je Fani. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije