NAJPLAĆENIJA GLUMICA

Ellen Pompeo skinula je s trona Sofiju Vergaru

Press Association/Pixsell
19.01.2018.
u 11:26

Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" glumica Ellen Pompeo najplaćenija je televizijska glumica s godišnjom zaradom od 20 milijuna dolara.

Ellen Pompeo, glavna zvijezda ‘Uvoda u anatomiju’, proglašena je najplaćenijom TV glumicom. Njena godišnja zarada iznosi 20 milijuna dolara. 

Tako je Ellen s trona skinula Sofiju Vergaru koja je pet godina zaredom bila najplaćenija glumica. Kaže da je bilo teško izboriti se za to i da su se stvari promijenile tek kada je seriju napustio Patrick Dempsey. 

- Najvažniji trenutak u mojoj karijeri je bio kada je Patrick Dempsey napustio seriju. Kad god bi tražila povišicu rekli bi mi pa imamo Dempseyja, ne trebamo tebe. Tražila sam jednom da mi daju pet tisuća dolara više od Patricka i tražila sam to iz principa, ali nisam dobila ništa. Mogla sam otići, ali nisam  htjela zbog jednog glumca napustiti seriju i dobru ulogu - rekla je glumica.  

Ona se poput većine glumica u Hollywoodu pokušava izboriti za jednaku plaću kakvu imaju i njeni muški kolege. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije