Influencerica

Ella Dvornik: Odluku o razvodu nisam donijela jučer, Charles i ja smo stigli do kraja priče...

Ella Dvornik
24sata/Privatni album
09.08.2023.
u 18:30

Otvorena sam knjiga kada sam samo ja u pitanju, na to ste se navikli, ali sada je važno da moja obitelj u miru prođe ovo razdoblje koje nikome od nas nije lako, rekla je Ella.

Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče, rekla je Ella Dvornik za Story.

Influencerici su trenutačno najvažnija djeca.

- U ovom trenu najvažnija su naša djeca koja nas vežu i zbog kojih nismo i nećemo govoriti o našem razvodu. Otvorena sam knjiga kada sam samo ja u pitanju, na to ste se navikli, ali sada je važno da moja obitelj u miru prođe ovo razdoblje koje nikome od nas nije lako. To je sve što ću reći na ovu temu za sada, a zbog cijelog postupka u koji su uključena, naglašavam opet, i naša djeca pokušat ću ovu temu držati što privatnije za njihovu dobrobit, što dalje od kaosa i drame - dodala je.

Dugo se šuškalo da se Charles Pearce  i Ella Dvornik razvode, a influencerica je u utorak priznala da su glasine istinite.

Otad na njihovim Instagram profilima pratitelji ostavljaju razna mišljenja oko razvoda. 

- Obitelj koja mi je jako nedostajala. Vratio sam se prije nekoliko dana i već mi jako nedostaju! Balie i Lumi su se sjajno provele, čak su željele ostati duže, progovorio je Charles Pearce o osjećajima uz fotografiju mame, brata i ostatka familije iz Engleske, prenosi 24sata.hr.

 Tvoja obitelj je tamo gdje ti je žena, majka tvoje djece - uputila je Charlesu pratiteljica.

Iako nema naviku odgovarati, Britanac je ovaj put imao potrebu za tim.

- Da, u pravu ste, ali moja obitelj uključuje i moju majku, sestru, brata i njihovu djecu koji svi vole i brinu za mene i moju djecu - objasnio je.

 

 

Komentara 1

DE
debelacija
15:26 23.08.2023.

U ostalom, koga briga tvoja rastava!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije