emotivna objava

Ecija Ivušić otkrila da je bolesna: 'U mjesec dana mi se dogodio prekid veze, radnog odnosa, pa bolest'

Foto: Instagram
1/2
31.12.2020.
u 18:20

Nakon što joj je uginula Leeloo, 45 dana s novim psićem Rijem su joj bili "doslovno jedini dani u godini kad je mogla s nekom zadrškom, ali iskrenošću izustiti da je sretna".

Bivša hrvatska  voditeljica Ecija Ivušić na svom se Instagramu u dugačkoj objavi oprostila od ove godine, a pritom je priznala mnoge stvari javnosti nepoznate. Jedno od toga je i da je bolesna te da ima dijabetes i Hashimoto sindrom.

Bivša voditeljica pratiteljima je priznala da su joj se u travnju dogodile najgore stvari - potres, prekid radnog odnosa, prekid veze i pandemija. Na početku svog dugačkog teksta koji je podijelila u dvije objave, osvrnula se na to kako će nekome možda zvučati sebično u ovim vremenima što skreće pažnju na sebe, no, kako kaže, nakon svakog prijašnjeg iskrenog teksta dobila je na desetke zahvalnih poruka ljudi koji su se poistovjetili i prolaze isto ili slično.

Stoga se odlučila i na ovaj u kojemu je ispričala što joj se sve dogodilo u 2020. godini. 

"Zvala sam to u 4.mj. fenomen 4P- pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje sta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch- pokopala sam Leeloo, svog 16-godisnjeg psica, koja mi je uginula na rukama. Voljela bih da sam u tih pola godine stekla snage za taj finalni udarac, ali nisam, jer sam se čitavo ljeto borila s anksioznošću, napadajima panike i ostalim zdravstvenim problemima uzrokovanih stresom (hashimoto i dijabetes)", otkrila je bivša voditeljica. 

Nakon što joj je uginula Leeloo, 45 dana s novim psićem Rijem su joj bili "doslovno jedini dani u godini kad je mogla s nekom zadrškom, ali iskrenošću izustiti da je sretna".  

"Ali nisam ni morala jer me nitko nije ni pitao od mojih. Samo su sve budno pratili i drzali fige iza ledja", napisala je.

"Prije par dana pokrenut je novi ciklus straha i neopisive tuge. S obzirom da je opsadno stanje u tijeku, osjećaji su pomiješani, ali vjera još jednom NIJE poljuljana. Sad bi trebalo ići ono neizbježno- što me 2020. naučila? Ništa. Sve što sam trebala naučit, naučila sam prije, a ovo je bila samo gadna ispitna godina. Jesam položila, jesmo položili? Ne znam. To ćemo tek vidjeti, i to ne tako brzo. Bar na ovoj višoj, globalnoj razini", zaključila je Ecija koja se pri kraju teksta odlučila zahvaliti ne ovoj godini, već samoj sebi što se "našla i još jednom snašla". 

"Držite se dobri ljudi. I za sebe i za druge se pridržite. Ne bojte se pasti ni pitati pomoć kad padnete. Ne bojte se ni ako tu pomoć ne dobijete, jer uvijek se sjetite da je najveća moć u vama samima. Puno se molite i vjerujte u ljubav i dobro. A ako to sve iskreno možete, vjerujte možete puno. Neka nam je sretnija 2021. Neću reći ni sretna, sretnija je dovoljno", završila je Ecija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije