'NISAM PJEVAO 5 MJESECI'

Duško Lokin progovorio o iznenadnoj smrti supruge: 'To je bio šok za mene i moju djecu'

Duško lokin
Nova TV
17.04.2023.
u 17:48

U studenom prošle godine preminula je njegova supruga Anuška, s kojom je u ljubavi proveo čak šest desetljeća života

Današnji IN magazin donosi intervju s Duškom Lokinom (80) koji je otvorio dušu i ispričao tajnu koju je čuvao mjesecima. Naime, u studenom prošle godine preminula je njegova supruga Anuška, s kojom je u ljubavi proveo čak šest desetljeća života, a sada za kamere IN magazina ispričao detalje ove tragedije koja je njegovu obitelj ostavila u šoku.

''Kad sam vidio broj 01, Zagreb...zvoni telefon, znao sam odmah što je. To je bio šok za mene i moju djecu, ali život ide dalje. Nisam pjevao 5 mjeseci, mislio sam da će sve bit lakše....60 godina bit s jednom osobom, nikad ne može bit lakše!'', ispričao je Lokin novinaru Davoru Gariću što se događalo kada je Anuška, unatoč cjepivu, oboljela od covida i završila u bolnici u Istanbulu, nakon čega je ubrzo preminula. IN magazin ne propustite danas od 17.20 na Novoj TV!.

Popularni glazbenik otkrio je nedavno da mu je prošle godine preminula supruga Anuška. Lokin je priznao da je bez supruge ostao u studenom, a da ranije nije htio priznati javnosti jer na njezinu sprovodu nije želio medije. No, sada je odlučio progovoriti o teškim trenutcima. – Supruga je preminula 15. studenoga od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje – otkrio je legendarni pjevač za 24 sata.

U jednom intervjuu kazao je i kako je njihov brak bio skladan, a da ga je supruga svega desetak puta dočekala bijesna doma kada bi on dolazio u rane jutarnje sate iz večernjeg izlaska. - Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu i ona je jedna pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac. I dan danas ja svaki dan dobijem 10 kuna za kavu - priznao je tada.

Duško je prošle godine u jednom intervjuu otkrio što misli da je tajnu dugog braka. - Živjeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvaćati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način jer kad počneš umišljati da si netko i nešto, tad si gotov – kazao je tada. 

Duško i Anuška zajedno su odgojili kćer Natali, a njoj su pomogli oko odgoja svoje unuke Tene u čemu su i njih dvoje uživali. Prije nekoliko godina Duško je otkrio i da im je stigla praunuka Nikki, a u srpnju prošle godine i praunuk Kaja. 

– Dok s vama razgovaram, moj praunuk je pokraj mene. Osjećaj kada postaneš pradjed je najljepši na svijetu. Moja kći i unuka su trenutačno također oko njega i uživamo u njegovu društvu, a uživa li on u našem – to ne znam, možda ćemo jednog dana otkriti – našalio se vidno uzbuđeni Duško tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije