Dok je Shakira slavila rođendan njezin bivši Gerard Pique prvi put je snimljen s novom djevojkom

GSLV/GTRES
03.02.2023.
u 19:22

Pjevačica Shakira i Gerarg Pique zajedno su bili 12 godina, a prošle godine u lipnju su se odlučili rastati i nedugo nakon toga doznalo se kako je nogometaš u vezi sa studenticom odnosa s javnošću Clarom Chie Marti.

Nogometaš Gerard Pique snimljen je ovaj tjedan prvi put u javnosti u društvu svoje nove djevojke Clare Chie Marti. Fotoreporteri su ih snimili dok su u automobilu izlazili iz garaže stambene zgrade, a fotografija je snimljena u vrijeme dok je Piqueova bivša supruga Shakira slavila rođendan.

Da je nogometaš u vezi sa studenticom odnosa s javnošću koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, saznalo se u lipnju prošle godine, nedugo nakon što je javnost doznala da su Shakira i Pique rastaju. Navodno je upravo njegova afera s Clarom bila povod razlazu, a nedavno je Shakira objavila novu pjesmu "BZRP", u kojoj se kroz stihove odlučila "obračunati" s Piqueovom nevjerom.

- Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, premda plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno - samo su neki od stihova koje je pjevačica otpjevala o aferi svog bivšeg partnera i otkrila kako se nosi s cijelom situacijom, te  su mnogi shvatili da je strašno povrijeđena.

Pjesma je na YouTubeu u tri tjedna od objave pregledana 18,7 milijuna puta. Španjolski mediji krajem siječnja pisali su kako je zbog ove pjesme i Shakirinih stihova Clara odlučila potražiti i psihološko pomoć te se odselila roditeljima kako bi izbjegla paparazze i medije koji su opsjedali njezinu zgradu. - Piqueovu djevojku zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu te je svi prepoznaju, a ona je zapravo vrlo tiha i sramežljiva djevojka - napisao je jedan od novinara u španjolskim medijima. Nakon razlaza od nogometaša s kojima ima dva sina, pjevačica je navodno zaratila i s njegovom majkom i više nisu u dobrim odnosima iako Piqueova mama tvrdi kako je ona cijelo vrijeme bila na Shakirinoj strani i htjela je da se par pomiri i da ostanu zajedno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije