'BIT ĆE SUPER TATA'

Djevojčica krala kokice princu Harryju, njegova reakcija oduševila Britance

28.09.2017.
u 17:39

Dok su Harry i David neobavezno pričali, mala Emily je princu "krala" kokice. Kad je to primijetio, princ Harry počeo je raditi razne grimase i igrati se s Emily.

Princ Harry je ponovno oduševio sve i pokazao toplinu i pristupačnost. On posljednjih dana boravi u Kanadi, rodnoj zemlji svoje djevojke Meghan Markle. Tamo se trenutno održavaju Invictus igre, paraolimpijska natjecanja namijenjena ratnim veteranima. Jedan od utemeljitelja ovog natjecanja upravo je princ Harry, koji ih i redovito posjećuje.

Harry je snimljen u Torontu na utakmici sjedeće odbojke između Velike Britanije i Danske, u društvu prijatelja, paraolimpijca Davida Hensona i njegove obitelji. Henson i princ Harry sprijateljili su se u Afganistanu, a Henson se natjecao 2014. na Invictus igrama. No, show je ukrala Hensonova kćerkica, dvogodišnja Emily.

 

Dok su Harry i David neobavezno pričali, mala Emily je princu "krala" kokice. Kad je to primijetio, princ Harry počeo je raditi razne grimase i igrati se s Emily. Naravno, to su primijetili i brojni snimatelji, koji su uhvatili taj trenutak. Britanska javnost je ponovno pohvalila princa Harryja, a gotovo svi su rekli kako će biti odličan otac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?