Bio je u vezi s Vlatkom Pokos

Dino Bubičić je bio u vezi s Vlatkom Pokos, pa oženio misicu, a danas vodi potpuno drukčiji život

dino bubičić
26.06.2022.
u 12:16

Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske povukao se iz javnosti prije nekoliko godina. Dino je nakon što je postao mister objavio knjigu 'Od dilera do mistera' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu 'Farma'. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu.

Kako je izjavio za RTL Exkluziv, njegov život sada izgleda potpuno drukčije. Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru , te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje.

Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao, te su se razveli 2019., bivši supružnici su ostali u dobrom odnosu, te zajedno odgajaju djecu. U listopadu 2020. godine Paris je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako cijela obitelj slavi rođendan njihovog sina Noela, što je mnoge njene pratitelje potpuno oduševilo.

"Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu, puno vremena provodimo skupa i baš sam sretan i da su oni sretni" kazao je Dino o svojoj rositeljskoj ulozi.

Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvaju sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".  Tamo je Dino u jednom trenutku ošamario Ivanu.
Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije