PODUZETNIČKI GENI

Desetogodišnja kći Jennifer Lopez izdaje svoju prvu knjigu

Instagram
30.06.2018.
u 14:45

JLo svoju je kćer pratila na sastanke s izdavačima koji su više nego zainteresirani za suradnju s malom spisateljicom

Iako ima samo deset godina, kći Jennifer Lopez, Emme, već se pokušava probiti u svijetu šoubiznisa. Naime, djevojčica koju je pjevačica i glumica dobila u braku s kolegom Marcom Anthonyjem, s kojim ima i sina Maximiliana, planira napisati knjigu. Vijest je na svojem Instagramu objavila ponosna majka koja je već započela pregovore s nekim izdavačkim kućama. 

– Ovo je poseban dan. Emme i ja smo na putu na naš prvi sastanak s izdavačima s kojima ćemo razgovarati o njezinoj ideji za knjigu – govori američka zvijezda u videu koji je snimila i objavila. Nedugo potom na društvenoj je mreži s obožavateljima podijelila i drugi video u kojem je napomenula da su odradile tek jedan sastanak, a imaju dogovorena čak tri.

Čini se da su izdavačke kuće i više nego zainteresirane za ono što će im ponuditi Jenniferina kći, osobito stoga što se zna da uspješna 45-godišnjakinja ima odličan “nos” za posao, a i ime će i te kako doprinijeti prodaji knjige.

Iako se još ne zna u kojem će smjeru ići radnja tog uratka, Jennifer je objavila fotografiju Emme koja u ruci drži verziju svojeg prvijenca čiji je naslov “Lord Help Me”.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije