REAKCIJA NA ISPOVIJEST

Dejan Lovren napisao poruku Justinu Bieberu: 'Bog te blagoslovio'

Pixsell
04.09.2019.
u 15:15

Nakon što je pjevač na Instagramu napisao kako su mu trebale godine da promijeni svoje loše navike i kako ga je Bog blagoslovio divnim ljudima kojima je okružen, poruku mu je napisao i naš reprezentativac.

Justin Bieber u ispovijesti koju je podijelio s obožavateljima napisao je kako nije odrastao u stabilnoj obitelji te kako je brz put do slave ostavio traga na njemu. 

Priznao je kako je već s 19 godina počeo koristiti teške droge i iskorištavao je svoje djevojke i nije ih poštivao. Nije mu bilo lako nositi se s teretom slave i od njegove 13 godine, kada je postao zvijezda, sve su drugi radili za njega i zato se nikada nije ni naučio odgovornosti. 

- Trebale su godine da se udaljim od tih loših navika, popravim veze i promijenim navike u njima. Bog me blagoslovio s ovim nevjerojatnim ljudima koji me vole zbog mene - napisao je pjevač u svojoj objavi. 



 

Preko 3,5 milijuna ljudi je lajkalo njegovu objavu, a u komentarima je podršku Bieberu dao i naš nogometni reprezentativac Dejan Lovren. - Poštovanje i amen. Bog te blagoslovio - napisao je Lovren Bieberu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije