ANEGDOTA

Čolić prvi put ispričao zanimljive detalje nastupa za Tita na Brijunima

Grgo Jelavić/Pixsell
10.05.2018.
u 14:06

Čolić je na početku karijere zajedno s Lokicama na Brijunima pjevao Titu.

U velikom intervju koji je dao za Nedeljnik jedan od najpopularnijih pjevača iz bivše Jugoslavije, Zdravko Čolić pričao je o karijeri, ratu, Draženu Petroviću, Eurosongu, a prvi put se u jednom intervju prisjetio i Josipa Broza Tita i susreta s njim. 

Čolić je na početku karijere zajedno s Lokicama na Brijunima pjevao Titu. Čolić je tada bio u vojsci kada je dobio poziv da dođe na Brijune pjevati Titu.

- To da vojnik pjeva Titu na Brijunima nije baš bila česta pojava. Poslije mjesec i pol dana u vojsci zove me ekipa iz Doma armije da nastupim pred Titom. Nastupili smo nakon njegovog novogodišnjeg govora - djevojke u trikoima, Lokice, i ja u uniformi i kratko podšišan. Tito nam je svima čestitao Novu godinu. Pjevačica Sandra Kulijer iz Banjaluke ga je poljubila i namjerno ostavila ruž na njegovom obrazu, a onda ga obrisala. A Tito joj kaže: ‘Navikao sam ja.’ A meni je dobacio: ‘Dobro je tebi, vojniče, vojska na zaduženjima, a ti s djevojkama u trikoima i pjeva se.’ Ali to je bilo njegovo zezanje. Sve to je bilo krajnje pozitivno - prisjetio se Čolić.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije