starija nasljednica

Čola je uvijek privatni život čuvao od javnosti, no njegova kćerka Una izabrala je drugi put

07.09.2020.
u 16:42

Zdravko Čolić tijekom cijele karijere trudio se svoju obitelj držati podalje od medija. Samo u rijetkim trenucima pokazivao je suprugu Aleksandru i kćerke Unu i Laru.

No, njegova starija miljenica, 18-godišnja Una baš poput većine vršnjaka, svoj život odlučila je dijeliti javno - putem Instagrama na kojem je prati gotovo 27.000 ljudi. 

Una voli privlačiti pažnju fotografijama na kojima redovno pozira ili u kupaćim kostimima ili u minijaturnim odjevnim kombinacijama.

Čolina starija kćerka trenutno uživa na umjetno stvorenom otoku Ada Bojana u Crnoj Gori, odakle je objavila i nekoliko fotografija, a komentari su raznoliki.

I dok joj neki udjeljuju komplimente i upoređuju je s ocem, ima i onih koji joj baš i nisu blagonakloni, no Una se ne zamara tim.

Podsjetimo, Zdravko Čolić dobio je 18-godišnju Unu i pet godina mlađu Laru u braku sa drugom suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine.

Kako pišu srbijanski mediji, Una je navodno pohađala privatnu gimnaziju na beogradskom Košutnjaku, koju je Čolić platio 50.000 eura, a dok nije položila vozački ispit, imala je i privatnog vozača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?