nova dijagnoza

Charlie Sheen priznao da uz HIV ima i bipolarni poremećaj

'Charlie Sheen at the 2012 FX Ad Sales Upfront held at Lucky Strike Bowl in New York, USA.Photo: '
Press Association/PIXSELL
19.01.2016.
u 19:05

Glumac je gostujući u emisiji kod dr. Oza priznao da uz HIV ima teške psihičke probleme.

- Imam bipolarni poremećaj. Nekoliko je doktora tako opisalo moje stanje pa sam se zamislio - kaže Sheen i priznaje da se ne bi liječio čak ni da dobije službenu potvrdu jer ne vidi ništa loše u tome.

- Manično se ponašam i pod utjecajem droge, alkohola i ostalih opijata - kaže Charlie. 

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' u studenome 2015. otkrio je da već četiri godine boluje od HIV-a za koji sumnja da je dobio nakon nezaštićenog seksa s transseksualnom prostitutkom.

- U 28. godini sanjao sam kako nosim veliki znak oko vrata na kojem piše AIDS - rekao je Sheen koji taj san smatra proročkim. Iako je glumac nedavno rekao kako se posvetio trčanju, plivanju i jogi, još ga se može vidjeti pijanog u barovima.

- Odustao sam od uzimanja lijekova i počeo s alternativnim liječenjem. Odustao sam i od alternative kad su mi se pogoršali krvni nalazi - kaže američki glumac koji ne može vjerovati da je doživio 50 godina uz takav razvratni život.

- Pogledajte Sheena. On je mentalno bolestan, ali istodobno neobično senzacionalan i uzbudljiv - kaže neuropsihijatar dr. John Sharp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije