STRAVIČAN ZLOČIN

Brutalno ubijena bivša menadžerica Kim Kardashian (55), pronađena mrtva u prtljažniku automobila

30.12.2021.
u 16:31

Za njenu smrt sumnjiči se njezin dečko Jason Barker (49), koji je u međuvremenu uhićen pod optužbom za ubojstvo. Angela je radila u Boulevard Managementu u Woodland Hillsu i bila je omiljena u svom poslu. Surađivala je i s Niki Minaj, kao i s reperima Kanyeom Westom i Offsetom

Svijet bogatih i slavnih šokirala je informacija o brutalnom ubojstvu Angele Kukawski, inače bivše menadžerice Kim Kardashian i Kayne Westa, koji je svoje ime nedavno promijenio u Ye. Kukawski je preminula u 55. godini života, a uzrok smrti navodno je ubojstvo koje se dogodilo u Kaliforniji 22. prosinca.  

Za njenu smrt sumnjiči se njezin dečko Jason Barker (49), koji je u međuvremenu uhićen pod optužbom za ubojstvo, pišu britanski mediji. Njezino tijelo je navodno otkriveno u prtljažniku automobila parkiranog u dolini Simi, sjeverno od Los Angelesa, a Baker je navodno prevezao tijelo iz Van Nuisa ​​u kuću rođaka u dolini Simi, u ranim jutarnjim satima 23. prosinca. Što ga je nagnalo na ovaj stravičan čin još uvijek nije poznato.  

Inače, Angela je radila u Boulevard Managementu u Woodland Hillsu i bila je omiljena u svom poslu. Surađivala je i s Niki Minaj, kao i s reperima Kanyeom Westom i Offsetom. Bila je i majka petero djece koja su na najokrutniji mogući način ostala bez svoje majke.  

"Najvrjednija, najpouzdanija i najbolja osoba koju ste mogli poznavati. Nisi ovo zaslužila Angela. Srce mi je slomljeno zbog tvoje djece. Počivaj u miru", napisala je Nicki na svom Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije