Naslovnica Showbiz

Britanskog rekordera u ženidbama napustila deveta supruga

Neutješni mladoženja upoznao je 28-godišnju Filipinku Cristel Lalec prije dvije godine na Tajlandu, a ona je zbog njega došla u Englesku i zatražila državljanstvo. No, povrijeđeni Shepard je nakon prevare prijavio imigracijskom uredu i zatražio da je protjeraju iz zemlje.
14. studenoga 2017. u 16:50 0 komentara 154 prikaza

Ron Shepard je 69-godišnji pradjed koji je u Velikoj Britaniji postao poznat kao čovjek s najviše brakova. Shepard je nedavno ponovno ostao sam nakon što ga je zaručnica koja je trebala postati njegova deveta supruga ostavila zbog mlađeg muškarca. Neutješni mladoženja upoznao je 28-godišnju Filipinku Cristel Lalec prije dvije godine na Tajlandu, a ona je zbog njega došla u Englesku i zatražila državljanstvo. No, povrijeđeni Shepard je nakon prevare prijavio imigracijskom uredu i zatražio da je protjeraju iz zemlje.

[video: 22679 / ]

- Nismo imali nikakav ljubavni život jer je ona inzistirala na tome da kao prava kršćanka ne želi imati seks prije braka. Sad sam uvjeren da je cijelo vrijeme imala nekog drugog - kazao je Shepard za Daily Mirror i dodao da je njegova nesuđena supruga sate provodila slušajući glazbu i praktički ne razgovarajući s njim. Njeno ponašanje postalo mu je sumnjivo nakon što je izgubila zaručnički prsten i počela izlaziti vani. Inače, Shepard se prvi put oženio 1966. godine, kad mu je bilo 19.

- Još uvijek se nadam da ću doživjeti pravu ljubav i naći suprugu broj 9, s kojom ću ostati do kraja života - kazao je Shepard.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.