SINOVI NA MAMINOJ STRANI

Brad Pitt bori se za naklonost svoje djece, evo što je odlučio učiniti

Brad Pitt
Reuters
25.01.2017.
u 21:05

Glumac se vratio u vilu u kojojje živio s Angelinom Jolie i djecom i odlučio je imanje pretvoriti u zabavni park, u dvorištu je postavio trampolin i skate park

Brad Pitt vratio se u vilu u Los Angelesu u kojoj je živio zajedno s Angelinom Jolie i njihovom djecom, javlja američki portal TMZ. Glumac je odličan u namjeri da ponovno osvoji naklonost svoje djece, koja dok traje Bradova i Angelinina brakorazvodna parnica, žive s mamom.

Glumac je odlučio na imanju na kojem su svi prije zajedno živjeli, izgraditi veliku igraonicu za klince i vilu pretvoriti u kuću zabave, tvrdi izvor blizak glumcu. Tijekom vikenda u dvorištu kuće je postavio veliki trampolin što je tek prva investicija u veliko igralište koje će djeca dobiti. 

- Brad želi da se djeca osjećaju dobro u kuću u kojoj su proveli najveći dio djetinjstva i želi im tamo stvoriti mali raj. Povećao je i skate par i sada se park proteže oko cijele kuće. Najviše to radi zbog Maddoxa i Paxa koji su u ovoj cijeloj situaciji zauzeli maminu stranu - kaže izvor.

Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) i osmogodišnji blizanci Vivienne i Knox s tatom se mogu zasad viđati jednom tjedno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije