šuška se

Brad Pitt bjesni jer je novca sve manje, a Angelina ne radi

angelina i brad
15.06.2016.
u 10:56

U dokumentarne filmove koje snima sebi iz gušta uložila je milijune i potpuno se posvetila humanitarnom radu, ali ništa ne zarađuje sa strane pa se 'zlatni holivudski par' sve češće svađa zbog novca.

Brad Pitt (52) zamjera Angelini Jolie (41) što svjesno odbija nove filmske uloge pod izgovorom da se želi posvetiti šestero djece: sinovima Maddoxu (14) i Paxu (11), kćerima Zahari (10) i Shiloh (9) te blizancima Knoxu Leonu i Vivienne Marcheline (7), prenosi 24sata.hr

- Angelina troši bez razmišljanja iako na bankovnom računu ima sve manje novca. Brad se naljutio kad je odbila raditi na nastavku filma ‘Zlurada’, za koji su joj nudili honorar od najmanje 30 milijuna dolara. Predomislila se samo zbog mira u kući, ali sad se zbog nje stalno odgađa početak snimanja. Očito joj je sve važnije od pravog posla - pišu američki tabloidi.

Jolie do jeseni želi imati premijeru novog trilera 'First They Killed My Father', koji je režirala. Brad je u intervjuima često govorio da ima paničan strah da će potrošiti sav novac koji imaju jer su im troškovi enormni. Najviše novca troše za održavanje svojih nekretnina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije