ZABRINJAVAJUĆE

Bolest ili trend? Meghan Markle nikad mršavija

12.10.2018.
u 21:20

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku obitelj na svijetu, američka glumica morala se priviknuti i na potpuno drugačiji način života.

Meghan Markle stalno je pod povećalom medija; ovog puta zbog svoje mršavosti. Sa suprugom princom Harryjem sudjelovala je u humanitarnom događanju na londonskom West Endu gdje su gledali mjuzikl 'Hamilton'. 

Par je prisustvovao u prikupljanju sredstava za udrugu Sentebale koju je Harry osnovao 2006., koja  brine o dobrobiti djece i mladih ljudi iz Lesota i Botswane oboljelih od HIV-a.  

Meghan je iznenadila javnost odabirom odjeće pojavivši se u crnoj haljini iznad koljena, a britanski mediji su se raspisali o njezinom ignoriranju pravila odijevanja. Istaknuli su da kraljica Elizabeta II sigurno neće biti sretna kada vidi minicu vojvotkinje od Sussexa.

No, većina pogleda bila je uperena u tanke noge bivše zvijezde serije “Suits” koja je drastično smršavila od kraljevskog vjenčanja.

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku obitelj na svijetu, američka glumica morala se priviknuti i na potpuno drugačiji način života. Zgodna djevojka iz Kalifornije morala je svladati kraljevski protokol koji nalaže stroga pravila ponašanja, odijevanja i komuniciranja što joj je vjerojatno izazvalo popriličnu količinu stresa te se nagađa da je iz tog razloga i izgubila nekoliko kilograma.

Njezina mršavost možda je i znak nečeg ozbiljnijeg poput hipertieroze, bolesti štitnjače koja pogađa velik broj žena. Jedan od simptoma je upravo gubitak kilograma. Što se zaista zbiva s Meghan koja se od vitke ljepotice pretvorila u mršavicu s “štapićima” umjesto nogu zna samo ona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije