'NITKO NEMA TAKVO JUTRO'

Blogerici zaprijetili smrću zbog presavršene slike na Instagramu

Foto: screenshot/instagram
03.09.2018.
u 17:32

Na samoj slici Scarlett London (24) opisuje svoju jutarnju rutinu koju "započne osmijehom i palačinkama", ali su pratitelji primijetili da se na fotografiji ne nalaze palačinke, već hladne tortilje.

Jedna blogerica tvrdi kako su joj upućene brojne prijetnje smrću nakon što je na Instagramu pozirala za plaćenu fotografiju koju su korisnici proglasili lažnom, prenosi Metro.  

Na samoj slici Scarlett London (24) opisuje svoju jutarnju rutinu koju "započne osmijehom i palačinkama", ali su pratitelji primijetili da se na fotografiji ne nalaze palačinke, već hladne tortilje. Drugi su je prozvali zbog toga što sjedi na savšeno napravljenom krevetu s pokrivačem na kojem se nalazi njena vlastita fotografija dok u ruci drži praznu šalicu čaja, a sve u svrhu reklame za Listerine.  

Foto: Instagram/Wanda Nara

Scarlett je sama objavila fotografiju na kojoj je okružena balonima u obliku srca i jagodama, a u opis je napisala: "Najbolji dani počinju osmijehom i pozitivnim mislima. I s palačinkama. I  s jagodama. I s čajem". Sada blogerica koja ima 45.000 pratitelja moli ljude da se sjete da je "stvarna osoba iza slika" prije objavljivanja štetnih ili zlostavljajućih komentara.

- Molim one koji bezumno dijele sadržaj mog Instagram profila da prije nego što me nastave "blatiti", provjere tko sam ja točno. Da, na svom profilu oglašavam, ali samo s robnim markama koje sam iskreno koristila i na koje bih potrošila novac, ističe blogerica.  

Neki su komentirali da su njezini postovi "opasnost za mlade žene" i da bi trebala biti zaustavljena, da bi se trebala ugušiti balonima ", ističe London. Također su rekli da bi se "trebala ubiti zbog toga koliko sam jadna", kaže. Ova slika je vrlo brzo postala viralni hit, a samo na Twitteru je podijeljena više do 21 000 puta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije