TO JE BILA NJENA IDEJA

Bivša manekenka pokazala kako je uredila svoj dom i oduševila pratitelje fotkama

02.04.2022.
u 19:52

"Za sve one koji su pitali. Radna ploča i zidna obloga je kvarc, dolje fronte orah, gore mat bijeli mdf. Sudoper podgradni" dodala je bivša manekenka koja je pri uređenju interijera kuhinje kombinirala drvene i bijele plohe.

Bivša manekenka Anita Dujić na Instagramu je pokazala kao je preuredila svoju kuhinju u domu u kojem živi sa suprugom Duncanom Broadfootom. Pratitelje je oduševila svojim izborom detalja, pa su je ubrzo nagradili sa stotinama lajkova. "Naš najdraži kutak u stanu. Kuhinja je moja ideja" napisala je Anita uz fotku kuhinje. 
"Za sve one koji su pitali. Radna ploča i zidna obloga je kvarc, dolje fronte orah, gore mat bijeli mdf. Sudoper podgradni" dodala je bivša manekenka koja je pri uređenju interijera kuhinje kombinirala drvene i bijele plohe. 


Inače, Anita i Duncan bračne su zavjete izmijenili u Škotskoj u kojoj žive proteklih godina.  - Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon tih  vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita uz fotografiju s vjenčanja sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2 , a prije dvije godine dobili su i kćer Lily. Anita je ranije bila u braku sa scenografom Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače, a nakon njega u vezi je bila i s glumcem Ivanom Hercegom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije