PROBLEMI SA ZDRAVLJEM

Bio je najjači čovjek svijeta, a sada je invalid koji ne može hodati: Žalim samo zbog jedne stvari

01.08.2022.
u 11:06

- Onda kad sam radio čučanj sa 360 kilograma, napravio bih dva ponavljanja umjesto četiri, to je jedino za čim žalim u svojoj karijeri. Ta dva ponavljanja koja sam napravio me proganjaju i danas jer sam znao da mogu četiri, ali kukavica u meni je napravila samo dva

Ronnie Coleman (58) legenda je bodybuildinga, osam puta pobijedio je na Mister Olympica natjecanju, a posljedica načina života koji ga je doveo do tih uspjeha osjeća se danas - kad više ne može hodati samostalno! 

Mučio se s bolovima u koljenima dugi niz godina, toliko da to više nije mogao ignorirati. Liječnici su mu rekli da mora na operaciju, na kraju ih je bio na tri. I potrošio oko dva milijuna američkih dolara, no svejedno ne može hodati. Čak neko vrijeme nije mogao ni stati na njih.

- Operacije nisu prošle kako su trebale. Nije mi lako, svaka je teška i košta oko pola milijuna dolara i svejedno ne mogu ustati. Ali, neću se predavati, borit ću se uz vašu podršku - obratio se na Instagramu Coleman obožavateljima prije dvije godine. 

Nešto ranije našalio se kako je bio najjači čovjek na svijetu, a sad jedva hoda. Nažalost po njega, pojavili su se novi problemi s desnim kukom. Ovaj put sve je prošlo dobro. Ipak, iako se više od deset godina muči s operativim zahvatima, bolovima i problemima, samo jednu stvari bi promijenio, da može.

- Onda kad sam radio čučanj sa 360 kilograma, napravio bih dva ponavljanja umjesto četiri, to je jedino za čim žalim u svojoj karijeri. Ta dva ponavljanja koja sam napravio me proganjaju i danas jer sam znao da mogu četiri, ali kukavica u meni je napravila samo dva. Jedino žalim za tim - kazao je i spomenuo da je ipak sve vrijedilo muke koju sad prolazi. 

Coleman je prije par mjeseci završio na novoj operaciji nakon što je osjetio bol u desnom kuku. 

- Evo nas opet. Ovaj je put riječ o manjoj operaciji. Molite se za starca - poručio je Coleman. 

Coleman je postao istinska legenda bodybuildinga, ali je to platio svojim zdravljem. No, danas ne žali zbog toga. Njegov život, njegov izbor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije