IMALA DOBAR RAZLOG

FOTO Pogledajte kako Franka Batelić izgleda bez trunke šminke: 'Svježa kao tratinčica'

17.06.2024.
u 15:02

Franka Batelić često dijeli trenutke iz privatnog života na društvenoj mreži Instagram, a sada je objavila snimku sebe bez trunke šminke

Glazbenica Franka Batelić protekli je vikend provela na EURU u Berlinu, gdje su vatreni igrali prvu utakmicu protiv Španjolaca, no ipak se nisu proslavili... Nakon povratka u Zagreb dočekale su je uobičajene obaveze, a supruga umirovljenog reprezentativca Vedrana Ćorluke otkrila je da joj nije bilo jednostavno jutro. Naime, s Tomislavom Marićem Tomom gostovala je u emisiji HRT-a "Dobro jutro, Hrvatska", a što ujedno i znači da se morala probuditi već u zoru. 

- Svježa kao tratinčica - napisala je pored svoje snimke iz automobila na kojoj ne nosi ni trunku šminke. Nakon toga javila se iz studija, tada našminkanog pak lica, a na kraju se ponovno javila iz automobila i sa svojim pratiteljima je podijelila benefite ranog buđenja. - Kad odradiš 'Dobro jutro, Hrvatska' pa stigneš još i malog u vrtić odvesti - dodala je Franka Batelić koja ne krije da joj je teško ne provoditi vrijeme s djecom - sinčićem Viktorom i mlađom kćerkicom Gretom. 

Franka je nedavno na društvenoj mreži Instagram pokazala kako je proslavila svoj 32. rođendan. Suprug Vedran Ćorluka i njegova mama priredili su joj malo rođendansko iznenađenje, a ona je podijelila djelić  atmosfere. "Hvala svima na rođendanskim čestitkama! Nema velike proslave, danas radno, ali dovoljno mi je bilo ovo puhanje svjećica s dječicom prije 8 jutros... Hvala Veki na ružama i hvala najboljoj svekrvi što je isplanirala ovo malo iznenađenje jutros", napisala je uz video na kojem slavi sa svojom djecom, kojima je lice prekrila buketom. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije