NE MOŽE MU ODOLJETI

Australska ljepotica strastveno ljubi slavnog nogometaša i želi da to svi vide

Instagram/moonstrucktraveller
27.10.2018.
u 19:11

Australska ljepotica strastveno ljubi slavnog nogometaša i želi da to svi vide

Javier Hernández (30), u nogometnom svijetu poznatiji kao Chicarito, možda u posljednje vrijeme zbog bolesti i ozljeda propušta utakmice, ali ne i priliku da se na društvenim mrežama pohvali svojom australskom djevojkom Sarah Kohan (24). 

Napadač West Hama se s manekenkom rođenom u Sydneyu upustio u vezu uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa sve od tada njih dvoje brojne obožavatelje informiraju na Instagramu koliko su sretni zajedno.

Tako je Kohan na svom profilu upravo objavila fotografiju na kojoj ih možemo vidjeti u strastvenom zagrljaju, valjda kako bi potvrdila da se nije šalila kada je u nedavnom statusu napisala da je luda za meksičkim nogometašem.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Osim što se bavi manekentvom, Kohan je i studentica prava, a profil na Instagramu koji vodi danas ima preko 1.1 milijun pratitelja. Na njemu rado objavljuje fotografije koje bude maštu, a o njoj je zgodno dodati još i to da je rumunjskih korijena. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije