IZNENADILA IZGLEDOM

Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, a sad je uhvaćena u šetnji

Yasmine Bleeth
Instagram
30.09.2023.
u 20:26

Problemi s drogom uništili su joj karijeru i prije dvadesetak godina većina redatelja stavila ju je na crnu listu i vrata Hollywooda su joj se zatvorila

Glumica Yasmine Bleeth na vrhuncu popularnosti i slave bila je 90-ih godina zahvaljujući ulozi u hit-seriji "Spasilačka služba". Iako je njezina uloga trebala biti gostujuća, na kraju je snimila tri sezone u ovoj seriji u kojoj je glumila s Pamelom Anderson te je ukupno snimila 72 epizode u razdoblju od pet godina. 

Dobar start sa serijom omogućio joj je kasnije da se posveti i manekenstvu te je čak pokrenula i svoju liniju kupaćih kostima i na vrhuncu slave bila je u vezi s Matthewom Perryjem i Donom Johnsonom. Zadnjih godina 55-godišnju glumicu rijetko se viđa u javnosti i tek ponekad je paparazzi snime ispred njezine kuće u Los Angelesu.

 

Foto: Profimedia

No, sad su je uhvatili u rijetkom izlasku u Los Angelesu gdje je šetala s prijateljicom. Bila je odjevena u kombinezonu od trapera i ružičastoj majici, dok na licu nije imala gotovo ništa od šminke. Mnogi su primijetili da glumica izgleda neprepoznatljivo.

Naime, problemi s drogom uništili su joj karijeru i prije dvadesetak godina većina redatelja stavila ju je na crnu listu i vrata Hollywooda su joj se zatvorila. Kako bi se izvukla iz pakla droge, prijavila se u jednu kliniku u Malibuu kako bi se izliječila. Njena trezvenost nije potrajala te se opet počela drogirati. Uhićena je 2001., jer je policija nakon automobilske nesreće kod nje pronašla kokain. Na sudu je priznala krivnju, no nije završila u zatvoru  i uspjela se nagoditi na sudu za dvije godine uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada.

U jednom intervjuu iz 2013. kazala je kako će se truditi držati što dalje od droga, ali da će ovisnost uvijek biti dio njena života. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz-kluba Paula Cerrita i par se vjenčao u kolovozu 2002. Par sada živi na relaciji između LA-a i Scottsdalea u Arizoni. Paparazzi su je ovaj tjedan snimili ispred njezine kuće u Los Angelesu i vidljivo je kako se glumica dosta promijenila i teško ju je sada prepoznati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije