ZIMSKI STAJLING

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

29.11.2022.
u 07:35

Odjevnom kombinacijom dominirala je zelena boja, a efektan color-block postigla je izborom tenisica s crvenim i narančastim detaljima

Volite li ležernost u odijevanju, inspiraciju za stajling sigurno ćete pronaći u izdanju koje je centrom grada prošetala Anica Kovač, a zabilježio fotograf Goran Čižmešija. U zimskom izdanju kombinirala je casual modne klasike s dizajnerskim komadima koji među ljubiteljicama mode uživaju veliku popularnost.

Aničinim je stajlingom dominirala zelena boja, a super color-block moment postigla je tako što ju je kombinirala uz tenisice s narančastim i crvenim detaljima. Potpisuje ih brend Off-White, a osim bojama, kradu pozornost svojim efektnim dizajnom.

Dozu elegancije dodala je kroz statement viseće naušnice koje su se bojom nadovezale na sportsku majicu, torbu i teddy kaput. Trend takvih mekanih i toplih kaputa prati nas već godinama - najpopularniji izbor je u bež nijansi, a želite li napraviti odmak od klasike, možete se poigrati jarkim bojama, baš kako je to napravila bivša manekenka. 

Za oko nam je zapela i torbica koju je odabrala. Riječ je o dizajnerskom modelu s Balenciaginim potpisom koja u modnom svijetu, vrlo popularnom u modnom svijetu. Jedan je od klasika s kojim nema greške, a tamnozelena nijansa super je alternativa 'tipičnom' crnom modelu, no i dalje se lako kombinira i pristaje na sve u ormaru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije