Pjevačica i spisateljica

Anđa Marić o bolesti, ali i o bivšem mužu s kojim se borila za skrbništvo

07.07.2022.
u 13:52

O svom oporavku sada je progovorila i za Una TV, a osim o zdravlju dotakla se i privatnog života. 

U intervjuu je priznala da joj nije ugodno primati pomoć zbog bolesti  s kojom se bori već 10 godina.

- Jako je teško primati pomoć. Puno lakše je biti široke ruke i plaćati, davati, pomagati. Puno je teže primati - rekla je Anđa u emisiji Una, due, tre na UNA TV-u.

Nedavno je sa svojom grupom Flare objavila i novi singl 'Dani, sati,minute' za koji su snimili i pripadajući videospot. Drugi je to povratnički singl ovog popularnog benda koji je najavio i novi studijski album.

- To je pjesma o nekom prijatelju, dečku, curi, najdražoj nekoj osobi. Kad nekog baš obožavaš, kada ti vrijeme samo leti. O tome je pjesma. Neka svatko to shvati na svoj način - pojasnila je Anđa. U intervjuu se dotakla i svog sina Gašperta kojeg je dobila u braku sa Slovencem Primoržem Dolničarem.  -Gašper servira beskrajne porcije puberteta svom ocu. Bio je tu (Zagreb) prije dva dana, stalno me posjećuje… Ja s njegovim ocem imam ugodne i minimalne odnose, ali lijepo surađujemo kao dva roditelja. S Gašpijem imam blizak odnos, družim se s njim, popijemo pivo -  rekla je Anđa. Podsjetimo, pjevačica i njezin bivši suprug  čak šest godina vodili sudsku bitku oko skrbništva nad njihovim sinom, a u veljači 2016. godine Anđa je dobila potpuno skrbništvo nad sinom.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije