PRAVI MOMAK

Ana Rucner nakon dugo vremena pokazala sina koji je s godinama sve sličniji ocu

18.08.2022.
u 21:42

Istaknuta violončelistica Ana Rucner rijetko na društvenim mrežama pokazuje sina Dariana. Zato je njezina objava na kojoj uživa s njime na moru izazvala veliko zanimanje. Njezin nasljednik sve je sličniji ocu Vladi Kalemberu

Ana Rucner javila se s Paškog mosta, a tamo je pozirala okupana suncem i morem i to u najdražem društvu. Javila se svojim pratiteljima na Instagramu, a najviše komentara izazvao je njezin nasljednik Darian.

Bez obzira na to što su mu i majka i otac poznati glazbenici, ovaj 16-godišnjak ne voli se javno eksponirati.

Zato je njegovo poziranje s mamom izazvalo mnogo pažnje, a mnogi su brzo zaključili da s godinama fizički sve više sliči tati.

Ana i Kalember jako su ponosni na svog sina Dariana kojeg su dobili u devetogodišnjem braku.

Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima - glazbeno još uvijek surađuju, a posebno su složni kada se radi o njihov sinu, tinejdžeru Darianu.

 

 

 

   

 

 

 

 

Ana i Vlado vjenčali su se u tajnosti godinu dana nakon što su se 2005. godine upoznali na zabavi Željka Keruma. Razveli su se sporazumno 2014., a tada su se dogovorili kako će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?