'PONOVNO'

Aki Rahimovski ispraćen je uz posebne pjesme među kojima je i posljednja koju je otpjevao

Aki Rahimovski
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
27.01.2022.
u 18:39

Zasviralo je nekoliko posebnih pjesama među kojima je prva bila 'Za malo nježnosti' koju je snimio 2016. godine s Parnim valjkom, makedonska pjesma 'Zašto si me majko rodila' te Sinatrina 'My Way'.

Legendarni frontmen Parnog valjka Aki Rahimovski posljednji je puta ispraćen na zagrebačkom Mirogoju u krugu obitelji i prijatelja, a u trenutku kada se odar spuštao u grob, kamere su se ugasile te je zasvirala pjesma Roda Stewarta 'Sailing' koju je Aki rado slušao i o njoj često govorio.

Zasviralo je još nekoliko posebnih pjesama među kojima je prva bila 'Za malo nježnosti' koju je snimio 2016. godine s Parnim valjkom, makedonska pjesma 'Zašto si me majko rodila' te nakon Sinatrina 'My Way'.

Posebnu posvetu imao je i  bijeli vijenac u obliku srca koji je stajao ispred odra. 

-Tata rada te imam- piše na vijencu, a uz poruku je potpisana Akijeva dvogodišnja kćerkica Antonija koju je dobio sa samozatajnom Slovenkom Barbarom s kojom je posljednjih godina živio u Novom Mestu u Sloveniji.  

U Aleju velikana su i prije 15 sati stizali brojni prijatelji, a među prvima su osim obitelji stigli članovi benda s Huseinom Hasanefendićem Husom, potom Gibonni, Nikša Bratoš, Dino Jelusić, Neno Belan, Nina Badrić, Marijan Brkić, Jurica Pađen, i drugi..

Na početku ispraćaja okupljenima se obratio Hus koji je jedva mogao suzdržavati suze.

Točno u 15 sati posljednjem ispraćaju su se pridružile i radijske postaje, točnije njih 150 diljem regije, na kojima se emitirala pjesma pod imenom "Ponovo" — posljednja pjesma koju je Aki otpjevao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije