ODLAZAK GLAZBENIKA

Aki Rahimovski bit će pokopan u Zagrebu, poznati i detalji posljednjeg ispraćaja

aki
Miranda Cikotic/Pixsell
24.01.2022.
u 18:09

Aki Rahimovski preminuo je 22. siječnja u 67. godini, a pozlilo mu je dok je bio u šetnji sa suprugom i kćeri. Baš kao što smo i ranije objavili Aki će biti pokopan u Zagrebu, a detalje o posljednjem ispraćaju danas su podijelili i članovi grupe Parni Valjak.

Virtualni svijet ispunjen je brojnim oproštajnim porukama kojima se obožavatelji, prijatelji i kolege glazbenici sjećaju i opraštaju od nezaboravnog Akija Rahimovskog.

Pjevač grupe Parni Valjak preminuo je ove subote u 67. godini i njegova iznenadna smrt bila je šok za njegove bližnje ali i vjernu publiku koja se veselila velikoj povratničkoj turneji benda.

Ako je bio neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

Baš kao što smo i ranije objavili Aki će biti pokopan u Zagrebu, a detalje o posljednjem ispraćaju danas su podijelili i članovi grupe Parni Valjak. 

Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja. 

S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak mole sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika.

Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije