bilo je 1:3

Sevilla izgubila od Atletica, kapetanu Rakitiću svih 90 minuta

Ivan Rakitić, portal
Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL
19.08.2013.
u 09:02

- Za mene je ovo bila posebna večer i doista sam se nadao pobjedi. Imali smo nekoliko prigoda koje nismo iskoristili

Emotivan je bio trenutak u kojem je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić prvi put u ulozi kapetana poveo Sevillu u novu sezonu. Istrčavši na travnjak stadiona Ramón Sánchez Pizjuán, pred oko 35.000 gledatelja, supruga Raquel Mauri rođena u Sevilli, s kojom se oženio prije četiri mjeseca, poljubila ga je na terenu, a zatim mu predala nedavno rođeno dijete.

Rakitić je s bebom u rukama, budućim navijačem Hrvatske i Seville, potrčao prema središtu terena dok su ga pozdravljali suigrači, a tribine davale podršku gromoglasnim pljeskom. Lijepe trenutke na kraju je pokvario poraz od 1:3, u kojem je Atlético Madrid na startu sezone najavio novu borbu s Realom i Barcelonom za vrh tablice.

“Za mene je ovo bila posebna večer i doista sam se nadao pobjedi. Imali smo nekoliko prigoda koje nismo iskoristili, a Atlético je iz svojih šansi zabio pokazavši da je veliki klub”, rekao je Večernjem listu Rakitić, jos uvijek vruć nakon utakmice. “No dobro, ovo je samo početak, sezona je duga, a i večeras smo pokazali da mozemo biti opasni”.

 Atletico je poveo u 35. minuti golom Diega Coste, a samo dvije minute kasnije Perotti je na asistenciju Marka Marina izjednačio na 1:1. Taj je rezultat stajao sve do 79. minute kada je ponovno zabio kosta, a konačan rezultat postavio je Rodriguez.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije