samo u max-u

Saračević: Za svog prijatelja Puca učinit ću baš sve

'Naslovnica_Max'
' '
26.09.2011.
u 09:39

Proganja me to što nikad nisam osvojio trofej Lige prvaka. Uspjet ću, makar bio klupski oružar - ističe proslavljeni rukometaš

Zlatko Saračević proslavio je ove godine u srpnju 50. rođendan, te se nakon 11 godina vratio u rukometni klub CO Zagreb kao trener omladinskog pogona.

- Ne, nije me iznenadio poziv iz Zagreba. Uvijek sam govorio da je Zagreb moj klub i logično je da sam se u njega vratio. S obzirom na to da imam uhodan posao u Zadru, bit ću stalno na relaciji Zagreb - Zadar. Sreća da imamo autocestu pa se brzo dođe- rekao je Sarač koji je prve rukometne korake napravio u rodnoj Banjaluci.

- Tata mi je bio u upravi Borca i jednog jutra kad sam se probudio vidio sam u sobi veliki pehar. Bio je to pehar Kupa prvaka koji je Borac osvojio 1976. godine. Imao sam 15 godina i rekao sam tati da i ja jednog dana želim osvojiti taj trofej i neka me vodi na rukomet - rekao je Saračević.

Čitavu zanimljivu priču o njegovim počecima, dolasku u Zagreb i blistavoj karijeri pročitajte u sportskom tjedniku Max.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije