PRVAKINJA U SUZAMA

Sandra Perković: Nisam imala sreće, ali vratit ću se jača

Sandra Perković (1)
Igor Kralj/Pixsell
27.06.2011.
u 13:50

- Nisam ljuta nego nisam imala sreće, bit ću pažljivija ubuduće - rekla je Sandra koja će biti suspendirana na šest mjeseci.

Direktor Hrvatskog atletskog saveza potvrdio je ono o čemu se špekuliralo ovih dana, Sandra Perković neće biti najstrože kažnjena zbog dopinga i moći će nastupiti na OI u Londonu.

- Svjetska atletska federacija ne želi Sandri, mladoj atletičarki, ukinuti nastup na Olimpijskim igrama. Kazna će biti najviše do šest mjeseci! - rekao je Siniša Ergotić.

Hrvatska diskašica bila je rastresena i u suzama.

- Žao mi je što smo se sastali u ovim okolnostima. Skroz sam protiv dopinga, ovo je najgore što mi se moglo dogoditi. Nikada nisam očekivala da će se moje ime povezati uz doping. Sezona je završena, ali vratit ću se jača nego prije - rekla je Sandra i nastavila:

- Dogodilo se iz neznanja i to je problem. Ne vidim razloga zašto ne bih nastavila normalno trenirati. Nisam ljuta, nisam imala sreće, bit ću pažljivija. Bolje da se sad dogodilo nego kasnije.

Kasnije opširnije...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije