EUROPSKA LIGA

Samo pobjeda dovodi Hannover na Pecaru, poboljšava blagajnu...

Široki Brijeg
24.07.2012.
u 10:00

Samo će dobra igra i pobjeda donijeti Širokom Brijegu novog atraktivnog protivnika na Pecaru

Već danas u 13 sati Širokobriježani su se uputili u pravcu Irske, gdje u četvrtak u 20.45 u Dublinu igraju uzvrat drugoga pretkola Europske lige protiv St. Patrick’sa.

Plan puta

Ekspedicija s 30 nogometaša, članova stručnog stožera i čelnika kluba autobusom će putovati do Kraljevice, tamo prenoćiti i sutra iz zračne luke na Krku poletjeti preko Londona za Dublin. Loša igra i ne baš povoljan rezultat (1:1) u prvom susretu na Pecari mobilizirali su sve na Pecari, kako bi se u uzvratu igralo bolje i izborio ulazak u treće pretkolo. Svi su nekako uvjereni kako to nije nemoguće, jer Široki ipak vrijedi više. St. Patrick predstavio se kao brza, uigrana i prava “radnička” momčad, ali ne nepobjediva:

- Nećemo u uzvratu čuvati početnih 0:0, tražit ćemo pobjedu. Ali, moramo biti oprezni, nagomilalo se u nogama mojih igrača dosta umora, a Široki će Brijeg sigurno podići formu, rekao je nakon prve utakmice trener St. Patrick’sa Liam Buckley.

Izjava sigurno nije puka kurtoazija, jer i na utakmici 17. kola irskoga prvenstva protiv UCD, St. Patrick’s je kao i na Pecari ispustio vodstvo od 1:0. Završilo je 1:1. U ponedjeljak su Širokobriježani trenirali, ali i detaljno analizirali prvi susret protiv Iraca, “secirali” i svoje i protivničke pogreške. Misija u Dublinu nije nemoguća, Široki će biti jači za kapetana Šilića, vjerojatno i za Landeku.

Uljepšati ozračje u klubu

Pa, ako Bloudekove postrojbe ostvare dobar rezultat u Irskoj “ubit će krdo zečeva” – izboriti prolaz, popraviti rejting i krvnu sliku klupske blagajne, uljepšati opće ozračje oko kluba... I najvažnije, priuštiti svojim pristalicama dolazak atraktinog njemačkog bundesligaša Hannovera na Pecaru 2. kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije