NIJE MU LAKO...

Ruski mediji: Bilić je uništio Lokomotiv!

Slaven Bilić Lokomotiv pripreme Pohorje (1)
Daniel Kasap/Pixsell
02.11.2012.
u 11:06

Rusi ističu kako bi bilo bolje da 'izgubljene lokose' vodi jeftiniji, domaći trener nego skupi Bilić

Navijači Lokomotiva davno su Slavenu Biliću okrenuli leđa i poručili mu da ode, ne zna se kako \'diše\' predsjednica Olga Smorodskaja makar se može pretpostavit, a paljbu na bivšeg hrvatskog izbornika ovih su dana otvorili ruski mediji.

Naime, nakon 13 odigranih kola prvenstva lokosi su tek osmi, a u srijedu su ispali iz Kupa u osmini finala porazom kod Tereka. I više nego ovoljno da se tisak obruši na Bilića pa portal Gazete.ru donosi opasan naslov:

\'\'Slaven Bilić uništio je Lokomotiv!\'\'

U tekstu pitaju zašto je momčad izgubljeni slučaj i ističu kako bi bilo bolje da ju vodi jeftiniji, domaći čovjek nego stranac koji je uništio klub.

\'\'Umjesto okrivljavanja sudaca, igrajte nogomet\'\', poručuje autor teksta. Bilić je, naime, nakon ispadanja u Kupu ustvrdio kako otkako je došao imaju golemih problema sa suđenjem.

Slaven se tako može nadati da će mu djelitelji pravde biti naklonjeni u sljedeće dvije utakmice, protiv CSKA te Anžija koje će mu, sasvim sigurno, odrediti sudbinu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije