FINAL FOUR U BARCELONI

Realov Ante Tomić: PAO je favorit, mi smo premladi

Ante Tomić
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
06.05.2011.
u 10:20

Paralelno sa spektaklom koji nudi završnica najboljih seniora, Zagrebov podmladak igrat će za juniorski naslov.

Ako ste se ovih dana zatekli u Barceloni, jednu stvar teško da ste mogli izbjeći – štandove sa sportskim rekvizitima. Do prije koji dan nudili su se oni od El Clasica, ovaj vikend mamit će vas uspomenama s euroligaškog Final Foura.

Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv, Real Madrid i Montepaschi Siena bore se za košarkaški tron. Nema domaćina, nema ni izrazitog favorita. Španjolsku će čast braniti Madriđani koji su u polufinalu prvi put nakon 15 godina. U koga se najviše uzdaju? U Antu Tomića.

– Favorit je PAO, a ne mi. Imamo previše mladih igrača koji bi mogli biti impresionirani važnošću utakmica pa nam tek preostaje nadati se najboljem.

Prvi su im protivnici Izraelci (18 sati), čijih je pet tisuća navijača stiglo u katalonsku prijestolnicu!

– Ključni su nam skokovi, obrana, no najviše im moramo parirati u trci. Ako tu ne uspijemo, gotovi smo – kaže hrvatski centar, a zanimljivo je da je ovo 13. godina kako završnica Eurolige ne prolazi bez naših košarkaša.

Drugi je polufinale talijansko-grčki okršaj, PAO - Sienna (21 sat).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije