nema više taksijem

Ravno iz Remetinca Sanader stiže na suđenje za Fimi mediju

'20.11.2012., Zupanijski sud, Zagreb - Ivo Sanader na izricanju nepravomocne presude u predmetima Hypo i INA-MOL. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Željko Lukunić/PIXSELL
26.11.2012.
u 08:10

Suđenje u predmetima Hypo i Ina-MOL završilo je nepravomoćnom presudom na deset godina zatvora te je bivši premijer žurno poslan da iza rešetaka čeka pravomoćnost presude

Ravno iz Remetinca nepravomoćno osuđeni Ivo Sanader stiže na zagrebački Županijski sud gdje se nastavlja suđenje za Fimi mediju. Sanadera će pravosudni policajci dopratiti s lisicama na rukama, no hoće li mu one biti skinute prije ulaska u veliku sudnicu, ostaje vidjeti.

Prošlo je gotovo godinu dana otkako je Sanader na sud dolazio iz pritvora. Otkako je lani u prosincu pušten da se brani sa slobode često je na Županijski sud dolazio taksijem. 
Suđenje u predmetima Hypo i Ina-MOL završilo je nepravomoćnom presudom na deset godina zatvora te je bivši premijer žurno poslan da iza rešetaka čeka pravomoćnost presude. 

Fimi medija nastavlja se nizom svjedoka, a osim Sanadra na optuženičkoj klupi nalazi se i HDZ, Mladen Barišić, Nevenka Jurak, Ratko Maček i Branka Pavošević. 

Osim Sanadera i Mačeka, ostali optuženici priznali su svoj dio krivnje u izvlačenju novca iz državne blagajne preko marketinške agencije Fimi media Nevenke Jurak. 

>>Sanader u Remetincu: Izgleda utučeno, u ćeliji je bez TV-a...

>>VIDEO Sanader: Oni koji primaju mito neće više mirno spavati

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?