Sarajevo

Pucnjava u klubu Reina u Bosmalu, gosti panično bježali

Bosmal
25.05.2012.
u 09:45

Kako je rečeno iz MUP-a SŽ-a, spomenuta pucnjava se dogodila tijekom jedne od zabava koje nisu rijetkost u ovome objektu

Nepoznata osoba u srijedu u večernjim satima izazvala je pravu paniku kada je u restoranu “Reina”, u Bosmalovoj zgradi koja se nalazi u Ulici Milana Preloga u Sarajevu ispalila nekoliko hitaca. Gosti restorana su se panično razbježali, ali ono što je najvažnije u cijelom ovom slučaju je to da, srećom, u ovom suludom činu nije bilo ozlijeđenih. Kako je rečeno iz MUP-a Sarajevske županije, spomenuta pucnjava se dogodila tijekom jedne od zabava koje nisu rijetkost u ovome objektu. Samo pukom srećom ozlijeđenih nije bilo, dok je stan u Ulici Antuna Branka Šimića, koji se nalazi preko puta Bosmala, oštećen.

Identitet osobe koja je pucala na Reinu još uvijek nije poznat sarajevskoj policiji, a kako smo uspjeli neslužbeno doznati, odbačeni pištolj s municijom pronađen je u toaletu. Nakon što su razni elektronički mediji i internetske stranice prenijeli vijest o ovoj pucnjavi, oglasili su se i iz kluba “Reina”, u kojem se i dogodio ovaj nemili događaj. U pismu se navodi “da je nepoznati mladić pucao kroz portal kluba, u zrak, što znači da nije došlo ni do kakvog sukoba u klubu, točnije da meta nije bio nitko od nazočnih u klubu. Klub “Reina” je mjesto gdje se okupljaju eminentni ljudi iz svih sfera javnog života i do sada u klubu ni čaša nije polomljena. Nažalost, sinoć je došlo do incidenta koji trenutačno obrađuje policija”, stoji u pismu koje je upućeno iz kluba “Reina”. Sarajevo je tako, po tko zna koji put u posljednjih nekoliko mjeseci postalo poligon za liječenje frustracija vandalima. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?