Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Crna kronika

Psi lutalice u Trebinju napali dvije žene i šesnaestogodišnjeg dječaka

Zahvaljujući prisebnosti dječaka, koji je pobjegao u obližnju trgovinu, izbjegnute su teže posljedice
24. svibnja 2010. u 16:17 1 komentara 204 prikaza
pas
Foto: VL FOTO

Čopor od desetak pasa lutalica jutros je u trebinjskom naselju Tini napao je i nanio povrede po grudima šesnaestogodišnjem dječaku koji je nakon ukazane medicinske pomoći pušten kući.

U neposrednoj blizini zgrade oko 7.45 sati, kada je dječak krenuo u školu, sustigi su ga psi lutalice od kojih mu je najveći od njih skočio na grudi, nakon čega su i ostali pritrčali.

Zahvaljujući prisebnosti dječaka, koji je pobjegao u obližnju trgovinu, izbjegnute su teže posljedice.

Očevidac tog događaja potvrdio je kako je vidio kako desetak do dvanaest pasa napada dječaka, koga je pozvao da pobjegne u obližnju prodavnicu.

- Kada je utrčao u trgovninu dječak je imao po sebi ogrebotine, a odjeća mu je bila pocijepana i bio je pod strašnim stresom -  kaže ovaj očevidac i dodaje da su psi i nakon pola časa lajali i trčali po naselju, te da je on upozoravao prolaznike da ne idu u tom pravcu.

Stanovnici ovoga naselja tvrde da to nije prvi slučaj da ovaj čopor lutalica napada prolaznike, ističući da je to učestala pojava već godinama, te da su u posljednjih nekoliko dana napadnute dvije žene od kojih je jedna pobjegla u obližnji haustor, dok su drugoj nanijeli povrede po nozi.

  • Tomac:

    Vidiš ti, djetetu odjeća pocijepana, a psi još pola časa lajali... Još da su i pisca teksta izujedali...