Zrinjski

Prvi dan priprema bez treninga, izostao samo Miličević

proziv
damjanma
11.01.2012.
u 09:20

Od novih igrača na prozivu su se pojavili Ivešić i Daničić, koji će u biti na probi u klubu


Nogometaši Zrinjskoga danas su počeli pripreme za proljetni dio sezone u Premijer ligi. Trener prve momčadi Slaven Musa, nakon obraćanja ljudi iz klupske uprave, održao je kratki sastanak. Igrači nisu izašli na teren. Došlo je do kvara i u svlačionicama nije bilo tople vode, pa će prvi trening biti održan danas.
- Došlo je do nekih tehničkih problema, pa ćemo prvi trening održati u srijedu (op. a. danas). Na prvom prozivu nije bio Miličević, koji se nalazi u kampu U - 19 hrvatske nogometne reprezentacije, kazao je trener Musa.

Daničić na probi
Musa je prozvao 26 igrača. Prozivu su se odazvali Hadžić, Melher, Marković (vratari), Džidić, Šunjić, Aničić, Markić, Popović, Lamešić, Stojkić, Žuržinov, Marjanović, Sušić, Arežina, Jackson, Bekić, Pehar, Živko, Martinović, Zeko, Rozić, Sesar, Drežnjak. Od novih igrača prozivci su se odazvali Ivešić i Daničić.
- Daničić će tu biti neko vrijeme s nama na probi. Ukoliko zadovolji ponudili bi mu suradnju.

Situacija s Melherom
Zrinjskom ostaje riješiti status vratara Melhera, za kojega je Musa kazao kako mu je prijeko potreban.
- Ostale izostanke možemo nekako nadomjestiti, ali Melherova pozicija je specifična.

Slučaj Žuržinov
Kada su u pitanju odlasci, spominjao se još odlazak Žuržinova. Pavle Sušić je vjerojatno na odlasku, iako je jučer bio na prozivu. Od ranije nema Dure, Žižovića i Zadre.
- Ako Žuržinov riješi to pitanje s klubom, onda može ići. Ako se pojavi na treningu smatrat ću da je zadovoljan, ako ne bude zadovoljan i ostane, trenirat će s juniorima - jasan je bio Musa. Zrinjski će veći dio priprema odraditi u Mostaru. Iznimka bi samo od 7. do 12. veljače trebao biti put u Istru, gdje će Mostarci nastupiti na međunarodnome turniru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije