Strava u Poljskoj

Pronašli tri mrtve bebe, sumnjaju da je majka ubila još dvije ili tri

supa
Reuters/Pixsell
02.11.2012.
u 09:40

Nakon što su u šupi pored kuće pronađena tijela, istražitelji su utvrdili kako je u lipnju 2012. rodila curicu koja je nakon toga ubijena isto kao i sin rođen 2010. godine.

U Poljskoj je kazneno prijavljena 41-godišnja Beata Z. koju policija sumnjiči za višestruka čedomorstva, piše Fakt.

Naime, nakon što su u šupi pored kuće pronađena tijela, istražitelji su utvrdili kako je u lipnju 2012. rodila curicu koja je nakon toga ubijena isto kao i sin rođen 2010. godine.

Zatim su u četvrtak pronašli ostatke još jednog novorođenčeta, a istražitelji tvrde kako je moguće da je 41-godišnjakinja ubila još dvoje ili troje djece.

Budući da je Beata tijekom zadnje trudnoće tražila pomoć u centru socijalne službe, a dijete nisu mogli pronaći, slučaj su prebacili na policiju.

A prema riječima susjeda koji su vidjeli da je Beata u više navrata trudna, djeca nikad nisu viđena. Također, čedomorka je živjela s kćeri pa se još istražuje da li su sva ubijena djeca bila Beatina.

>>Florida: Majka ubila svoje četvero djece pa presudila i sebi

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije