NAKON KAŠNJENJA

Pripadnici Oružanih snaga BiH vratili se iz misije u Afganistanu

'18.06.2009., Kabul, Afganistan - Patrola s Hrvatskim vojnicima, vojnim policajcima na njihovoj redovnoj patroli po brdima i selima oko Kabula. Photo: Zeljko Lukunic/24sata'
Željko Lukunić/Pixsell
16.09.2013.
u 16:21

Predviđeno je da svečana ceremonija dočeka postrojbe bude 19. rujna u vojarni OSBiH u Rajlovcu

Pripadnici postrojbe vojne policije Oružanih snaga BiH (OS BiH) vratili su se danas iz misije ISAF iz Afganistana u Bosnu i Hercegovinu nakon devet mjeseci provedenih u misiji u okviru 115. bojne vojne policije Nacionalne garde Marylanda, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH. 

Na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu dočekali su ih zamjenici zapovjednika Operativnog zapovjedništva Oružanih snaga BiH, brigadni generali Ivica Jerkić i Sakib Forić te predstavnici Zajedničkog stožera i Ureda za obrambenu suradnju Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u BiH. 

Predviđeno je da svečana ceremonija dočeka postrojbe bude 19. rujna u vojarni OSBiH u Rajlovcu. Nazočit će  visoki dužnosnici institucija obrane BiH i međunarodne zajednice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?