UBOJSTVO

Prije 4 mjeseca napisala: Imala sam strašnu nesreću u Zenici!

promet
Facebook
03.09.2010.
u 08:04

Najvjerojatnije pod utjecajem narkotika ubila Vladimira Andrijevića na biciklu, a sve su zabilježile videokamere

Istražitelji su nakon dva dana uspjeli utvrditi identitet biciklista koji je nastradao u stravičnoj nesreći koja se dogodila u utorak u 14.15 sati, na raskrižju u naselju Crkvice. Radi se o Vladimiru Andrijeviću (69) iz Zenice, koji je živio sam u Raspotočkoj ulici 2a, a iz ranijih brakova ima jednu kćer. Kao što je poznato, nesretnik je poginuo u nesreći kada je na njega u brzini od 150 km/h, na nekih desetak metara od semafora s crvenim svjetlom, naletio audi A-4, švicarskih oznaka BE-352675, kojim je upravljala 30-godišnja Adisa Gačić iz Zenice, privremeno nastanjena u Švicarskoj.

Nakon njezina uhićenja, neslužbeno se moglo čuti da je navodno u trenutku nesreće bila pod utjecajem jakih narkotičkih sredstava, zbog čega je zatražen toksikološki nalaz u Zagrebu. Druga neslužbena informacija glasi da joj je navodno u Švicarskoj prije godinu dana zbog prometnih prekršaja oduzeta vozačka dozvola! Zanimljivo je da je na svom Facebook profilu još 23. travnja postavila fotografiju na kojoj je u crnoj šubari s psom, a u opisu fotografije Adisa je napisala da je “imala strašnu nesreću u Zenici”(!?).

Upravo tako se i dogodilo, ali više od četiri mjeseca kasnije. Kako se moglo vidjeti na uznemirujućim snimkama nadzorne kamere, ona je zaobišla kolonu vozila i prešla na drugu stranu ulice, kojom se kretao biciklist. Od siline udara, starac je letio više od trideset metara, a pri padu mu je i otpala odsječena noga. Umjesto da se zaustavi, stisnula je po gasu i zaustavila se tek 400 metara dalje, pri udaru u živu ogradu. Iako se sve to događalo pred očima desetak putnika, nitko ni pokušao nije nesretniku priskočiti u pomoć.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
Vukčić Kosača
09:25 04.09.2010.

Zar je čudo ? Da je jadniku ime safet, skočili bi oni njemu u pomoć!!! A nju bi bi na licu mjesta rasturili. A ovako, ko ga šljivi. E to je ta njihova tolerancija i suživot, puna su im ustata te šuplje priče!!! A niti dana neće završiti u ćuzi, jer se zove adisa, da je Ana, već bi bila u KP domu Zenica

JA
jale
15:02 05.09.2010.

u zivotu gluplju izjavu nisam cuo.. to ljudima na celu pise kako se zovu pa se odma zna kome ce priskocit u pomoc a kome ne..???? ajde malo razmisli pa realno reci da li bi ti priskocio/la u pomoc kadad bi vidio/la ovakav prizor..ili bi bio/la skokiran/a.... ova recenica u kojoj govoris o imenima ti nema nikakvog smisla.. kako ljudi mogu znati kako se covjek zvao..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije