'Odahnuli smo'

Presretni građani izašli na ulice Bostona i skandiraju: USA, USA!

boston,  (1)
REUTERS/PIXSELL
20.04.2013.
u 08:48

Građani su odahnuli nakon što se ambulantno vozilo praćeno velikim policijskim osiguranjem udaljavalo od mjesta sinoćnjeg uhićenja i pucnjave.

Ubrzo nakon što je FBI objavio fotografije i video snimku mladog bombaša nakon sinoćnje okončane potrage za njim, Boston, ali i cijela Amerika je odahnula te je pokrenuta lavina komentara i reakcija tamošnjih građana, javlja Huffington Post.

Građani Bostona spontano su izašli na ulice i počeli slaviti što je kriza konačno okončana. Nosili su zastave i skandirali: U. S. A.! U. S. A.! 

 - Mislila sam da je mrtav! Sretna sam što je uhvaćen, sretna sam što je uhvaćen živ. Želim znati zašto su to napravili, rekla je Jeannette Harvey, zaposlenica bolnice.

 - Svi ga žele živog, rekla je i 27- godišnja učiteljica Kathleen Paolillo

 Građani su odahnuli nakon što se ambulantno vozilo praćeno velikim policijskim osiguranjem udaljavalo od mjesta sinoćnjeg uhićenja i pucnjave.

 - Nismo znali tko je točno u vozilu Hitne pomoći, ali vjerovali smo da je opasnost okončana te da je osumnjičeni unutra.

>>Uhićen je i drugi bombaš osumnjičen za napad u Bostonu

>>Otac: Kukavice su mi ubile sina! Majka: FBI ga se boji jer je vođa!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije