MALI NOGOMET

Porto Tolero osigurao prolaz nakon udaraca s bijele točke

turnir
Braco Selimović
11.12.2010.
u 12:25

Momčad Caffe Fenix/ Derby Games Bet shop uspjela se vratiti u igru nakon vodstva ŠC Jarkić od 2:0

MOSTAR - Nakon susreta malonogometnog Božićnog turnira u četvrtak, postali su poznati svi sudionici četvrtfinala turnira. Prošlogodišnji pobjednik Porto Tolero iz Ploča dobro se namučio kako bi izbacio Športski centar Ljuti Dolac. U regularnom dijelu bilo je 3:3, gdje su pogotke za Porto Tolero zabili Denis Malić, Ante Galić i Marin Džeko, dok su za ŠC Ljuti Dolac mreže tresli Ivo Kožul, Stipe Miličević i Dragan Miličević. Nakon serije udaraca s bijele točke Porto Tolero je slavio s konačnih 7:6.

King i više nego uvjerljiv

Caffe Bar King iz Nevesinja bio je i više nego uvjerljiv protiv sastava Auto-Herc Grude pobijedivši ga s visokih 6:0. Kod pobjednika se istakao Radivoje Vuković kojemu je pošlo za nogom zabiti tri gola. Strijelci za momčad iz Nevesinja još su bili Bojan Vučetić, Goran Prodanović i Marko Vučetić. Momčad Caffe Fenixa/Derby ostvarila je veliku pobjedu protiv vrlo dobrog sastava Športskog centra Jarkić Brotnjo.

Veliki preokret

ŠC Jarkić Brotnjo poveo je sa 2:0 u ovom susretu pogocima Jure Muse i Tomislava Pavlovića. Nakon tog vodstva probudila se momčad Caffe Fenixa koja je uspjela realizirati veliki preokret i na koncu slaviti sa 4:2. Kod pobjedničkog sastava igrom se istakao Zoran Barivić, koji je tri puta bio strijelac na spomenutom susretu. Pobjedi Fenixa pridonio je još Daka Bojanović koji je jednom pogodio protivničku mrežu.

U posljednjem susretu večeri Momčad Caffe Atrija 2 uspjela je izboriti pobjedu i prolazak u četvrtfinale protiv Vaske Benz/Autoškole Tiša (Ljuti Dolac). U regularnom dijelu je bilo neodlučeno (2:2), ali je nakon udaraca s bijele točke Caffe Atrij odnio pobjedu od 4:2. U regularnom dijelu za pobjednike mreže su tresli Đenan Ćelegija i Haris Haraba. Za Vaske Benz/Autoškolu Tiša pogotke su zabili Saša Babić i Alen Protega. Božićni turnir se nastavlja nakon vikenda, u ponedjeljak susretima četvrtfinala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije