pali narkodileri

Policija upala u napušteni stan i uhitila pet osoba zbog droge

Dileri
21.08.2013.
u 09:59

U stanu su se nalazila opojna sredstva, stvari, te pribor za konzumiranje droge

Pripadnici Policijske postaje Mostar Odjel za narkotike odradili su sjajnu akciju hvatanja dilera i narkomana jučer u jutarnjim satima. Kako je saznao Večernji list, policajci i inspektori Odjela za narkotike uhitili su pet osoba koje se povezuje s opojnim drogama. Iz policijskih izvora doznajemo kako je akcija pomno pripremljena, a ovo označava jednu intenzivnu i ozbiljnu borbu protiv pošasti koja već duže vremena hara, kako mostarskim, tako i drugim bh. ulicama.

Boravili u izgorjelom stanu

Uhićena petorica od ranije su poznata policiji zbog droge, ali očigledno se ništa nije promijenilo, s obzirom da je policija u napuštenom stanu koji je izgorio prije nekoliko mjeseci pronašla opojnu drogu heroin. Priču o ovome slučaju pokrenuli su ljudi koji žive u blizini, a kojima je dosadilo konstantno skupljanje narkomana. - Ovo je jednom moralo prestati i ovim se problemom svi moramo početi ozbiljnije baviti jer su u pitanju životi naše djece, naše mladeži koji moraju biti budućnost ovoga grada. Trebaju pasti i oni najgori, od kojih počinje kompletna priča, a to su narkodileri koji truju ovo društvo. Pitaju li se oni kako bi bilo da gledaju svoju djecu dok trunu u paklu droge i boje li se da će im sva njihova zlodjela doći na naplatu - pitao se jedan stariji čovjek dok je gledao kako petoricu mlađih osoba policija odvodi na ispitivanje. U stanu u kojem su narkomani boravili nema struje i vode, te im je bio idealno mjesto za sastanke i konzumiranje opojnih sredstava.

Imali pribor za drogu

Na podu se mogu vidjeti razbacane stvari, pribor za konzumiranje droge, što je pokazatelj da su se ove osobe već dobrano bile udomaćile na ovom mjestu. Kako saznajemo, ovakvih policijskih akcija će biti još jer su dojave građana sve češće, čak i roditelji koji vide da više nema izlaza sami prijavljuju svoju djecu. Na fotografijama se vide policajci koji su trčali za narkodilerima, na kraju nijedan od petorice nije uspio pobjeći. Privedeni su 
nakon uhićenja u pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije