Goli \"divljak\"

Policija ga ubila nakon što je čovjeku odgrizao pola lica

Sabine Lisicki
Foto: Reuters
1/2
28.05.2012.
u 14:36

Policija je uvjerena kako je napadač bio u stanju kokainske psihoze zbog kojeg temperatura tijela naraste toliko da se osoba koja se nalazi u tom stanju skida do gola kako bi se ohladila

Ovakvo ludilo događa se samo na Floridi, jedan je od komentara subotnjeg događaja na veznoj cesti u Miamiju koji je šokirao svijet. Nitko zapravo ne zna zašto su se dvojica golih muškaraca posvađala neposredno uz veznu cestu ni zašto je jedan od njih dugome doslovno odgrizao gotovo pola lica.

Svađa je počela oko 14 sati po lokalnom vremenu, a svjedoci su pokušavali upozorenjima udaljiti razjarenog muškarca od žrtve, no "divljak" ih je samo pogledao i nastavio, a kada ga je na isto upozorio policajac, zarežao je u ustima držeći odgrizene komade lica drugog muškarca, okrenuo se i nastavio. Policajac je izvukao pištolj i upucao ga, donosi Miami Herald, a kada ga ni to nije zaustavilo, ispalio je u njega nekoliko metaka. Nakon što je ubio napadača, policajac kojemu je stiglo pojačanje pozvao je hitnu pomoć koja je ozlijeđenog muškarca prevezla na traumatološki odjel bolnice Jackson Memorial u Miamiju.

Pod mostom vezne ceste žive mnogi beskućnici koji tvrde da se nitko od njihovih "sustanara" ne drogira, a iako muškarci još nisu identificirani niti se zna razlog napada, policija je uvjerena da je napadač bio u stanju kokainske psihoze, odnosno ovisničkog ludila zbog kojeg temperatura tijela naraste toliko da se osoba koja se nalazi u tom stanju skida do gola kako bi se ohladila.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?